<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Thanksgiving Thursday!

torstai 24. marraskuuta 2011

Thanksgiving Thursday!

Thanksgiving! Jenkeissähän noita valtion vapaapäiviä riittää. Mutta mikä sen hienompaa viettää vapaata kun pääsee katsomaan hyviä jenkkifutismatseja. Varsin kova tarjonta tälle "kiitospäivälle"!

Torstai 24.11

Green Bay Packers @ Detroit Lions

Puhtaalla recordilla varustettu Packers pelaa Detroitin äänekkäällä Ford Fieldillä. Lionssin viime aikojen otteet olleet todella heikkoja ja turnovereita tulee kaatamalla. Packers tehnyt joka matsissa vastustajista aivan silppua ja lyönyt taululle video peleistä tuttuja lukuja niin taululle kuin statseihinkin. Häviääkö Aaron Rodgers tällä kaudella? Kyllä.

Tulosveikkaus: Lions voittaa 28 - 17

Miami Dolphins @ Dallas Cowboys


Yllättäen kaksi aika kuumaa joukkuetta! Alkukauden aivan takkiin vetäneet joukkueet kohtaavat tässä vaiheessa kuumina. Mikäpä sen parempaa. Dallas Cowboyssilla ja varsinkin pelinrakentaja Tony Romo. Marraskuun recordi hänelle 16-2 ?! Aivan uskomatonta tolta kaverilta. Mutta Miami saanut tosiaan kuvionsa kuntoon ja juoksupelikin tuntuu kulkevan Saintsista tulleen Reggie Bushin johdolla.

Tulosveikkaus: Dolphins voittaa 20 - 10

San Fransisco 49ers @ Baltimore Ravens

Tähän matsiin ei oo oikeen fiilistä, että mihin suuntaan menee. 49ers:n 9-1 recordi tältä kaudelta on jotain aivan odottamatonta ainakin allekirjoittaneelle. Ravens ollut todella ailahteleva ja aina varma RB Ray Rice tuntuu pudottelevan palloa vähän väliä. Lisäjännitettä tälle pelille tuo se, että joukkueiden valmentajat ovat veljeksiä! John (Baltimore) & Jim (San Fransisco) Harbaugh ovat ensimmäiset veljekset jotka kohtaavat ollessa vastapuolien päävalmentajia.

Tulosveikkaus: 49ers voittaa 21 - 10

Olisipa täällä Suomessakin Thanksgiving! Nauttikaa peleistä.

Tunnisteet: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu