<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: NFL Week 17

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

NFL Week 17

NFL:n viikko 17 pyörähtää käyntiin sunnuntaina 1.1.2012. Viimeinen kierros ennen pudotuspelejä ja monen joukkueen mahdollisuudet ovat yhden pelin varassa. Tämä on jefua parhaimmillaan ja näiden matsien takia kannattaa valvoa.

Dallas Cowboys @ New York Giants

Ehdottomasti kierroksen kovin matsi. Dallas kohtaa Giantsin New Yorkissa ja molempien joukkueiden haaveet pudotuspeleistä ovat voiton varassa. Giants otti voiton Jetsistä viime kierroksella kun taas Dallas otti takkiin Eaglesilta. Dallasin aloittava pelinrakentaja Tony Romo loukkasi kätensä. Tästä huolimatta hänen odotetaan pelaavaan sunnuntaina mutta saa nähdä onko mies täydessä tikissä.

Molemmat joukkueet ovat vahvoilla jos juoksupeli lähtee käyntiin heti matsin alusta. Mielestäni Giantsin juoksupeli Ahmad Bradshawin ja Brandon Jacobsin johdolla on liian kova Dallasille. Tämän lisäksi Giant on koko kauden ajan tasaisesti pystynyt tekemään isoja pelejä. Tästä saatiin paras esimerkki viime viikolla kun Viktor Cruz karkasi 99 jaardin touchdowniin todella tärkellä hetkellä.

Hauska on myös nähdä uskaltaako Giants puntata palloa lainkaan Dez Bryantin käsiin. Moni muistaa mitä kävi viime vuonna Philadelphia Eaglesia vastaan viimeisillä sekunneilla kun DeSean Jackson sai pallon käsiinsä.

Tulosveikkaus: Giants voittaa 28-17

Kansas City Chiefs @ Denver Broncos

Tim Tebow vastaan Kyle Orton. Mikä tässä sitten on niin mielenkiintoista?

Kyle Orton oli vielä kauden alussa Denverin miehiä ja jopa aloittava pelinrakentaja. Vaihtelevat otteet johtivat kuitenkin siihen, että Tebow sai mahdollisuuden ja sillä tiellä on pysytty. Nyt Orton pääsee näyttämään taitonsa ja mahdollisesti tukahduttamaan Denverin toiveet pudotuspeleistä.

Tulosveikkaus: Denver voittaa 17-10

Baltimore Ravens @ Cincinnati Bengals

Molemmilla joukkueilla on kovat panokset pelissä. Baltimore voitolla varmistaa divisioonan voiton ja kotiedun pudotuspeleihin. Benglas voi vain voitolla päästä pudotuspeleihin. Joe Flacco on ollut taas yhden kauden ailahteleva ja joukkue elää juoksupelin ja puolustuksen voimin. Rookie pelinrakentaja Andy Dalton ja Bengalssin RÄJÄHTÄVÄ hyökkäys on kuitenkin kovan paikan edessä muuten kokenutta Ravenssia vastaan. Yksi mahtava peli lisää tälle sunnuntaille!

Tulosveikkaus: Bengals voittaa 21-17

Tunnisteet: , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu