<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Mike Vick manasi Eaglesin kauden

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mike Vick manasi Eaglesin kauden

Mike Vick teki sen mitä Vince Young teki viime kauden alussa. Ennen kautta 2010-2011 Vince Young ostettiin Philadelphia Eaglesiin peesaamaan Vickiä ja mieshän ilmoitti heti, että joukkue on täysin pysäyttämätön, unelmien joukkue. Kausi meni kuten meni ja mielestäni paljon voidaan laittaa turhanpäiväsen suunsoiton syyksi ennenkuin peliäkään oli kaudella pelattu.

Nyt Mike Vick on tehnyt lähes samat kommentit kuin hänen pelikaveri teki viime kauden alussa. Ja nyt jopa joukkueen koutsi Andy Reid tukee miehen sanahelinää. Vick sanoi uskovansa, että Eaglesistä tulee "Dynastia". En ole aivan varma dynastian määritelmästä, mutta uskoisin, että se vaatii vähintäänkin useita mestaruuksia vuosikymmenen sisään ja monia HOF pelaajia.

Dynastiaan on vielä Eaglesilla pitkä matka, Mike Vickistä puhumattakaan. Viimeksi joukkue on voittanut mestaruuden vuonna 1960 ja esiintynyt tämän vuosikymmenen aikana vain kerran pudotuspeleissä.

Tunnisteet: , , ,

2 kommenttia:

1. elokuuta 2012 klo 19.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyi -iso mies kiusaa koiria. Aivan sama jos fanittaisitte jotain lapsenpieksäjää -koiratappelut eivät ole MIESTEN juttu.

 
1. elokuuta 2012 klo 22.58 , Blogger Toni kirjoitti...

Ei pelkästään kiusannut vaan tappoi myös. Kärsinyt kuitenkin virheistään mielestäni enemmäin kuin tarpeeksi.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu