<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: NFL Week 7 yhteenvetoa

maanantai 22. lokakuuta 2012

NFL Week 7 yhteenvetoa

Atlanta Falconssin nauttiessa bye-viikkoa oli NFL kierroksella selvästi odottava tunnelma siitä, ketä nostaa profiiliaan selväksi haastajaksi sarjassa. Atlanta on ainoa joukkue sarjassa ilman tappiota ja joukkue on kauden aikana esittänyt todella hyviä otteita.  Houston Texanssia ei ehkä enää voi laskea haastajaksikaan, mutta viimeistään tällä viikolla joukkue herätti pelkoa allekirjoittaneessa. Tällä viikolla Houston ei edes enää dominoinut pelkästään juoksupelissä vaan myös heittopelissä.

Viikon Comebackista vastasi ketäpä muukaan kuin New York Giants ja Eli Manning. Viimeisten hetkien pitkä touchdown Victor Cruzille petasi joukkueen voiton divisioonan sisäisessä kamppailussa Washington Redskinssejä vastaan. Eli Manning on johdattanut joukkueensa todella usein viimeisellä neljänneksellä voittoon. Pro Football Reference tarjoaa statsit näistä pelikohtaisesti.

Eniten pisteitä tehtailtiin Saints @ Buccaneers ja Titans @ Bills matseissa. Titans tuli hienosti myös takaa voittoon Buffalosta. CJ2K näyttää vihdoin löytäneen takaisin juoksuvireensä. Tätä auttoi myös hänen edellä nähty Fullback, jota Tennesee ei ilmeisesti ennen ole juurikaan käyttänyt vaan Johnson on juossut ilman tätä blokkaajaa. Buccaneers taas hävisi karvaasti Saintsille maalijuhlissa. Bucsien viime hetken heitto endzoneen näytti tuoneen voiton, mutta laitahyökkääjä oli astunut ulos pelialueelta, joten maali hylättiin.



Kun seurasin peliä olin aivan varma, että voitto olisi oikeasti kuulunut Buccaneerssille. Puolustaja selvästi tönäisee hyökkääjän pois rajoilta. Tästä ei kuitenkaan kuulunut antaa virhettä Saintsille, sillä pelinrakentaja Josh Freeman oli ulkona "tackle boxista", joten laitahyökkääjät ovat vapaata riistaa.


Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu