Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: NFL Wild Card

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

NFL Wild Card

Viime yönä pelattiin pudospelien ensimmäiset ottelut. Saints kukisti Lionssin 45-28 ja Houston hoiteli Bengalssin 31-10.

Lions pysytteli pelissä hyvin alussa mukana mutta merkkejä Saintsin voitosta saatiin jo ennen puoliajan loppua kun Saint ajoi väkisin maalille ennen loppua. Tilanne puoliajalle mentäessä oli vielä 14-10 Lionssille. Saints sai pallon kuitenkin toisen puoliajan alkuun ja ajoi heti läpi kentän vahvan heittopelin turvin ja otti johdon. Loppumatsi menikin Saintsin komennuksessa ja näin peli oli selvä. Saint on todella vahva ja onkin hauska nähdä kuinka pitkälle he pääsevät!

Yön toisessa matsissa kohtasivat Houston Texans ja Cincinnati Bengals. Tämän matsin ratkaisi Houston vahva hyökkäyksen linjamiehistö jonka avulla Texans pystyi juoksemaan palloa 35 kertaa ottelussa. Arian Foster juoksi 153 jaardia ja kaksi touchdownia. Andre Johnson oli myös pelikunnossa ja hänkin teki hienon kopin touchdowniksi. Miten pitkälle Houston pystyykään menemään?

Tänä yönä pelataan myös kaksi matsia. Jatkuuko Tebow Time? Vai pysähtyikö se aikoja sitten.. Pystyisikö Eli Manning johdattamaan joukkueensa vielä kerran himoittuun Super Bowliin?