<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: NFL viikon 9 vedot

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

NFL viikon 9 vedot

Tänään tehdään kierrokselle pari lappua suorille voitoille ja overeille. Vähän laiskana en jaksa poimia parhaita yhdistelmiä vaan mennään kahdella lapulla, jossa nämä erikseen! :)

Tänään pelataan Coltsin, Redskinssin ja Giantsin voittoa.






Giants on kovan paikan edessä pelatessaan Steelerssiä vastaan kotonaan supermyrsky Sandyn jälkimainingeissa.  Voitto on heille ja kaupungille erittäin tärkeää ja hieman ailahtelevampi Steelers saa tänään taipua. Mikään selvä matsi tämä ei ole vaikka kertoimesta voisikin näin päätellä. Paljon pisteitä tullaan mielestäni näkemään ja taas yksi Eli Manningin viimeisen neljänneksen huippusuoritus.

Colts vs. Miami on yksi kierroksen huippuotteluista myös, sillä kaksi todella vahvoja otteita esittänyttä rookie QB:ta kohtaavat Coltsin himassa. Molemmat joukkueet juhlivat viime viikolla, mutta mielestäni kotietu ja hyvä kerroin edellyttää tämän pelaamista. Colts on myös mielestäni tasapainoisempi joukkue ja näiden puolustus tulee pistämään Ryan Tannenhillin ahtaalle koko pelin ajan.

RG3 ja Washington kohtaavat Cam Newtonin Pantherssin. Redskins on mielestäni täysin samankaltainen joukkue kuin mitä Panthers oli viime kaudella. Panthers on pelannut todella huonosti alkukauden ja on myös RG3 joutunut häviämään tiukoissa paikoissa. Pantherssilta löytyy tietysti tulivoimaa, mutta Redskins ja heidän hieman kurinalaisempi peli vie tänään voiton.

Toiselle lapulle päätyi overeita tähän tyyliin:





Kaikki mielestäni aivan selviä tapauksia ;) Katsotaan huomenna sitten miten kävi -->

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu