<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Colts hurjalla pelillä voittoon - Oodi pelinrakentajille

maanantai 3. joulukuuta 2012

Colts hurjalla pelillä voittoon - Oodi pelinrakentajille

Andrew Luck johdatti Indy Coltsin komeaan voittoon Detroit Lionssista ottelun viimisellä hetkellä. Ratkaiseva touchdown nähtiin kun kello asettui lepäämään nollille.


Colts voitti viimeisen neljänneksen selvin numeroin 14-3 ja jätti viimeisellä pelillä Detroitille luun käteen. Andrew Luck on koko kauden lunastanut niitä odotuksia, joita häneen on asetettu. Luck on ensimmäinen pelinrakentaja, jolla on 8 voittoa ja joka on varattu numerolla yksi.

Ratkaiseva touchdown oli huikeaa seurattavaa suorassa lähetyksessä. Edeltävä 3. yritys oli Coltseilta suora heittoyritys maalialueelle. Luck päästi pallosta juuri ennen aloitusviivaa irti ja selostaja huusikin jo miksei Luck juossut maaliin itse. Heitto estettiinkin ja tämän jälkeen Detroit otti aikalisän näin antaen puolustukselle happea, mutta myös Coltseille aikaa suunnitella viimeistä yritystä.

Mielestäni on loistavaa, että pelinrakentaja yrittää ja asettaa päänsä niin, että lähtökohtaisesti palloa heitetään eteenpäin eikä juosta. Pallo kulkee ihmisiä nopeammin ja tämä sääntö koskee kaikkia palloilulajeja. Miksi Mike Vick ei ole voittanut Superbowlia? Se on aivan selvää, että esimerkiksi RG3 ei tule ikinä voittamaan jaloillaan mestaruuksia vaan kenties tarkalla heittopelaamisella.

Nykypäivän puolustajat olisivat lähes kaikki ajaneet Luckin unten maille jos tämä olisi yrittänyt juosta pallon maaliin. Ottelun viimeinen peli näytti, miten taktinen peli on kyseessä ja miten eri pelipaikoilla pelataan ja kuuluu pelata.


Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu