<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: NFL week 15

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

NFL week 15

Viikko 15 tuo mukanaan tiukkoja otteluita ja paljon selvyyttä tuleviin pudotuspeleihin.

Viikon ehdottomiin huippumatseihin kuuluu:

Chicago Bears vs. Green Bay Packers. Ottelu on liigan yksi vanhimmista rivalry matseista. Bears on hävinnyt neljä viimeistä matsiaan loistavan alun jälkeen. Packers on taas petrannut ja näyttää yhä enemmän viime kauden joukkueelta, joka dominoi pelejä hyökkäyksellään. Packers varmistaisi voitolla divisioonan herruuden!

New York Giants vs. Atlanta Falcons. Falcons hävisi pystyyn Giantsille viime kauden pudotuspeleissä. Nyt joukkueet kohtaavat ennen pudostuspelejä molemmille tärkeässä matsissa, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan playoff ottelu. On vaikeaa sanoa kummalle ottelu merkitsee enemmän. Giantsilta vaaditaan voittoa , jotta ote pudotuspeleistä säilyy vahvana ja Falconssille voitto olisi ehkä henkisesti tärkeämpi pudotuspeleihin lähdettäessä.

Denver Broncos vs. Baltimore Ravens. Ravenssin kausi on takkuillut pahasti ja ainoat valonpilkahdukset ovat olleet Joe Flaccon isot pelit Torrey Smithille. Joukkueella on kuitenkin voitolla tästä ottelusta tarjolla pudotuspeli paikkaa. Denver pelaa taas voitolla kotiedusta pudotuspeleihin mikä on joukkueelle erittäin tärkeä. Jos Peyton Manning pystyy kotiedun varmistamaan pudostuspeleihin menee joukkue varmasti syvälle pudotuspeleissä ja on vahvoilla voittamaan koko hoidon.

Muut kierroksen huippupelit: 

Colts @ Texans --> Pystyykö Luck tosiaan johdattamaan joukkueensa pudotuspeleihin?

Steelers @ Dallas --> Onko BEN kunnossa? Ketä jatkaa pudotuspeleihin?

49ers @ Patriots --> Höykyttääkö Tom Brady omaa lapsuusajan suosikkijoukkuettaan?

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu