<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: NFL Wild card 2

maanantai 9. tammikuuta 2012

NFL Wild card 2

Tebow Time jatkuu! Broncos hoiteli Steelersin itseasiassa melkoisen selkeästi. Vaikkakin peli venyi jatkoajalle niin lähes koko matsin kuskin paikalle Denver oli. Lopputulos 29-23 tiesi oli Steelerssille karvas. Allekirjoittaneen lisäksi ei moni Broncosiin uskonut.

Peli päättyi jatkoajalla touchdowniin Denverin hyökkäysvuorolla ja vieläpä ensimmäisellä pallon kosketuksella. Tim Tebow heitti Demaryius Thomasin karkumatkalle 80 jaardin veroisesti.


Katsotaan mihin Broncosin laukka riittää. Tällä viikolla vastaan astelee New England Patriots ja Tom Brady.

Sunnuntain toisessa matsissa New York teki selvää jälkeä Atlantasta. Atlanta ei oikein syttynyt koko pelin aikana ja se näkyy myös tuloksessa. Giants hoisi matsin kotonaan selvin luvuin 24-2. Nyt jännätään pystyykö Giants tosissaan haastamaan muut konferenssin joukkueet. Tämä selviää varsin nopeasti sillä tämän viikon haasteena on Greenbay Packers joka on ehdoton mestarisuosikki.

Pelin yksi sankareista oli Hakeem Nicks. Hänen tilastoihin merkittiin 115 jaardia ja 2 touchdownia. Vastaanotettuaan ja juostuaan upeasti 72 jaardin touchdownin ei Nicks jättänyt ketään kylmäksi tuuletuksellakaan. Vanhan Atlanta Falconssin juoksijan Jamal Andersonin lanseerama "Dirty Bird" nähtiin taas!


Mikäli Eli Manning pystyy löytämään Hakeem Nicksin ja Viktor Cruzin niin mikään ei estä Giantsin mahdollisuuksia voittoon tulevana viikonloppuna.

Hyvää viikkoa kaikille!

Tunnisteet: , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu