<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Saints- Cardinals - Preseason Week 1

maanantai 6. elokuuta 2012

Saints- Cardinals - Preseason Week 1

New Orleans Saints voitti NFL:n ensimmäisen harjoituspelikierroksen matsin Arizona Cardinalssia vastaan. Tulos oli Saint 17 - Cardinals 10, mutta pelitilanteita hallitsi selvästi Saints.

Paljon puhuttu Arizonan pelinrakentajien kilpailu Kolb - Skelton sai varsin nolon alun. Kolb aloitti matsin ja tunaroi heti ensimmäisen syötön rumasti vastustajalle. Näytti siltä, että miehellä ei ole yhtään kättä heittää lujaa! Toisessa tai kolmannessa Kolb sitten jo loukkasikin itsensä ja Skelton sai vuoron näyttää taitonsa. John Skelton pelasi varsin hyvin ja johdattikin joukkueensa tämän ainoaan touchdowniin. Skelton jätti tämän jälkeen pelin seuraaville pelinrakentajille.

Drew Brees pelasi myös vain yhden hyökkäyvuoron. Brees ei varsinaisesti töihin joutunut. Työn Saintsilla hoisi kolmikko Darren Sproles - Pierre Thomas ja Mark Ingram. Aivan uskomatonta juoksupeliä Saintsiltä. Näyttää siltä, ettei skandaalin jälkeinen Saints paljoakaan koutsia tarvitse, sillä peli kulki ykkösmiehistöllä aivan loistavasti. Breessin kakkosmies Chase Daniel oli myös varsin hyvä. Näyttää New Orleanssissa olevan kaikesta huolimatta asiat varsin hyvin!

Kevin Kolb INT:n jälkeen -->

kevin kolb

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu