<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: NFL Week 9 yhteenvetoa

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

NFL Week 9 yhteenvetoa

Puolet kaudesta on jo takana päin! Poliittiseksi otteluksi povattu Redskins - Panthers ei osoittautunutkaan vaikuttavan Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin. Cam Newton hoisi homman kotiin numeroin 21-13 ja Obama vei silti vaalit. "Yes you Cam!"

San Diego Chargers vei voiton Kansas Citysta. Chargerssilla on nyt neljä voittoa ja neljä tappiota. Kansasin synkkä kausi taas jatkuu. Tämä ottelu saa maininnan vain siksi, että NFL Networkin "Shame Report" kuluneelta viikolta muistuttaa, että Kansas City ei ole varannut draftissa pelinrakentajaa, joka olisi tuonut heille yhtäkään otteluvoittoa sitten vuoden 1987...

Kauden ensimmäisen puoliskon ollessa pelattu on kolme joukkuetta mielestäni erottunut selvästi muista. Falcons, Bears, Texans ja Broncos jatkavat viikosta toiseen vahvoja otteita. Atlanta Falcons on toistaiseksi ainut tappioton jengi --> pitää kuitenkin muistaa, että tällä joukkueella ei ole yhtään pudotuspeli voittoa kasassa Matt Ryanin alettua rakentamaan peliä. Tämä on varmasti se vuosi kun se ensimmäinen Ryanille tulee.

Yllättäjää kaudelle voisi hakea vaikka Indianapolis Coltseista. Kauden ykkösvaraus Andrew Luck osoittaa huikaisevia otteita ja paljon puhuttu RG3 jää selvästi varjoon. Tällä viikolla Luck murskasi Peyton Manningin ennätyksen eniten heitetyistä jaardeista tulokaskaudella yhdessä pelissä (443 jaardia).

"Lohdutusta" Philadelphia Eagles faneille:


Hieno yritys! Heitto suuntautui kuitenkin eteenpäin, joten TD hylättiin.

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu