<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Fiesta Bowlissa Oregon vs. Kansas State

torstai 3. tammikuuta 2013

Fiesta Bowlissa Oregon vs. Kansas State

Tostitos Fiesta Bowl on pitkäaikainen yliopistojefun huippuottelu. Se on ottelu, jossa on vuosien saatossa tapahtunut vaikka mitä. Tänä vuonna Arizonassa kohtaavat Oregon ja Kansast State, jotka ovat kumpikin hävinneet vain yhden matsin koko kaudella. Oregon tulee otteluun neljänneksi ja Kansas State viidenneksi sijoittuneena koko maassa.



















2007 vuoden Fiesta Bowl on jäänyt syvästi mieleen omalla kohdalla. Se on matsi johon on haettu leffaoikeuksia kaiken muun lisäksi. Ottelussa pelasi mm. nykyisistä NFL pelaajista Adrian Peterson. Kaikkien onneksi ottelu on nähtävissä vaikkapa Youtubessa ilmaiseksi --> Suosittelen. Vaikka uudelleen katsomaan! :)

Tämän yön ottelussa (kello 3.30 Suomen aikaa) on odotettavissa ainakin paljon pisteitä taululle. Molemmat jengit lyövät pisteitä yli 40 / ottelu ja joukkueissa löytyy taitoa niin pelinrakentajan tontilta kuin juoksupelistäkin. Kansas Staten juoksupeliä sekä heittopeliä dominoi Heisman Trophy ehdokas Collin Klein mutta Oregonilla löytyy puhdas juoksija. Oregonin juoksija Kenjon Barner on saavuttanut kaudella jo 21 touchdownia ja yli 1 600 jaardia. Hyvä matsi siis odotettavissa ja löytyyhän noita huippupelaajia myös puolustuksenkin suunnalta.

Tunnisteet: , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu