<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Denver Broncos @ New England Patriots

lauantai 14. tammikuuta 2012

Denver Broncos @ New England Patriots

Nfl:n konferenssin välierät pelataan tänä viikonloppuna. Illan toinen ottelu on uusinta kaudella pelatusta. Tuolloin Patriots koulutti Broncosia, jolla oli päällä hyvä voittoputki.

Kysyttäessä keneltä tahansa joka lajia tuntee on vastaus aina sama. Patriots vie Broncosia tänään niin paljon kun lystää. Mutta vastaus ei tunnu tulevan enää niin varmasti kuin runkosarjan aikana. Tim Tebow ja Broncos on jo päässyt pitkälle. Miten he pystyvät aina kaivamaan voiton kun sitä tarvitaan?

Tom Bradyn ja New England Patriotsin hyökkäyksen vahvuudet tiedetään. Palloa liikutetaan ilmassa ja maassa varmasti kohti maalia. Mies ei paljon vastustajalle heittele ja isoimman turvan Bradyn peliin tällä kaudella on tuonut joukkueen Tight Endit. Ainoa heikkous Patriotsissa lienee puolustus ja sen heittopuolustus tarkemmin.

Kaksi tärkeintä avainta Broncosin mahdollisuuksiin ovat:

  1. Patriotsin puolustus
    • Pelaako Pats kahdella vai yhdellä Safetyllä. Steelers meni yhdellä ja lopputulos nähtiin. Mikäli Bill Belichikin puolustus pelaa kahdella niin juoksun pitää Broncosilta onnistua kuin unelma.
  2. Tim Tebow
    • Miehen on pakko onnistua täydellisesti jotta joukkueella on mitään mahdollisuuksia. Täydellisen pelin myötä puolustus syttyy aivan varmasti peliin niin että Bradylle tulee kiire.

"Must see" matsi niinkuin tietysti kaikki loppukauden ottelut. Pystyykö Broncos viemään ratkaisun ottelun viime hetkille?

Tulosveikkaus: Patriots voittaa 32-10

Tunnisteet: , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu