<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: 5 kyseenalaista faktaa Super Bowlista

torstai 24. tammikuuta 2013

5 kyseenalaista faktaa Super Bowlista

1. Lippuja on mahdoton ostaa


NFL.com viestii, että jos haluaa liput Super Bowliin, on ne voitettava kilpailusta tai saatava pelaajilta. Jos lipun haluaa ostaa on ilmoitauduttava lippujen arvontaan vuotta ennen helmikuussa, eli vuosi ennen itse matsia. Lähettämällä vanhan kunnon kirjeen NFL:lle osallistuu kahden lipun ostoarvontaan. Tästä huolimatta netti on pullollaan lippuja myyviä kauppoja? Yhdestä olisi saanut aition halvalla:









2. Yli 8 % katsojista seuraa vain mainokset


KXLY.com :n mukaan 1/12 ihmisestä seuraa ottelua vain sen mainosten takia. Näitä ihmisiä ei varmasti haittaa, että mainokset saavat yhä enemmän aikaa tässä spektaakkelissa. Suomessa tilanne ei varmasti ole tämä kun matsi alkaa yhdeltä yöllä.

3. Pelissä on viive


Todellisuudessa peli ja varsinkin väliaikashow näytetään viiveellä televisioruuduille. Janet Jacksonin tissi vuonna 2004, sekä  M.I.A :n keskisormi viime kaudella takaavat sen, että televisioyhtiöillä on nykyään viive suorissa lähetyksissä, jotta nämä pystyttäisiin häivyttämään pois. Tuo M.I.A:n keskisormi lipsahti juuri ja juuri seulan läpi ennen kuin ruutu muuttui pikseleiks:


4. Ray Lewis

13 vuotta sitten Ray Lewis sai syytteen murhasta, Super Bowl juhlien jälkeen. 12 vuotta sitten Ray Lewis valittiin Super Bowlissa ottelun parhaaksi pelaajaksi.

BleacherReport.com listaa 5 tapausta, jotka jokaisen urheilustaran tulisi muistaa kun ovat lähdössä bailaamaan.

5. Se minkä Patriotsit hävisivät


Urban Dictionary tarjoaa aina netin parhaimmat selitykset. Näin myös Super Bowlissa:












Tunnisteet: , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu