<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Konferenssin finaalit - Ennakko

lauantai 19. tammikuuta 2013

Konferenssin finaalit - Ennakko

Super Bowl on parin viikon päästä? Kausi on mennyt taas aivan liian nopeasti. Tässä hieman ennakkoa tuleviin konferenssin finaaleihin, eli meille tutummin välieriin.

San Francisco 49ers @ Atlanta Falcons


Kun Colin Kaepernick syrjäytti Alex Smithin pelinrakentajan tontilla oli joukkue ja fanit yhtä suurta kysymysmerkkiä. Kaepernick on kuitenkin osoittautunut olevansa kova pelimies myös NFL-tasolla. Miehen statsit kertovat myös, että kyseessä on uskottava QB (esim. 7 aloittamassaan pelissä miehellä on yli 60 % heitoista otettu kiinni ja ne ovat kantaneet yli 8 jaardia / heittoyritys). Nämä statsit eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä kuin esim. Tom Bradylla tai Matt Ryanilla, mutta miehen pelistä huomaa, että kyseessä on voittaja.

Matt Ryan ja veteraani Tight End Tony Gonzalez ottivat ensimmäisen pudotuspelivoittonsa nipin napin Seattle Seahawksia vastaan. Matt "runkosarja" Ryan ei ollut siis voittoa pudotuspeleissa lyhyellä urallaan vielä saanut mutta mikä vielä ihmeellisempää oli se, että Tony Gonzalez haali ensimmäisen voittonsa  vasta oltuaan 16 vuottan liigassa.

Atlantan kotietu, joukkueen kovassa vireessä oleva juoksupeli ja ensimmäisen voiton merkitys tulevat myös siivittämään joukkueen Super Bowliin tästä kohtaamisesta. 49ers vahvuuksistaan riippumatta ei ole vielä valmis menemään finaaliin. San Franciscon puolustus on kova ja hyökkäys myös vilisee veteraaneja, mutta Kaepernick ei ole toisella NFL-kaudellaan vielä valmis.

Atlanta Falcons voittaa 30-27.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Baltimore Ravens @ New England Patriots


Patriots on ollut Super Bowlissa viisi kertaa 2000-luvulla ja voittanut kaiken näistä kolme kertaa. Tällä kertaa New York Giants ei ole enää mukana kilpailemassa pytystä, joten onko taas Tom Bradyn vuoro?

Patriotsia vastaan asettuu todella nälkäinen Baltimore Ravens, varmasti kylmässä Bostonin säässä. Joe Flacco on heitellyt vaihteeksi palloa todella hyvin ja laidoilla viilettävät kovat nimet Torrey Smith ja Anquan Boldin. Nämä kaverit juoksevat varmasti puolustuksen taakse ja ottavat pallon myös kiinni. Kun Baltimore aloittaa vahvalla juoksupelillä Ray Ricen johdolla niin aukeaa heittopelit myös laidoille. Patriotsin D# ei ole myöskään kovin vahva, joten tulisi Baltimoren pisteitä myös saada taululle asti.

Patriotsin hyökkäys taas on myös täynnä erinomaisia kykyjä, joista Bill Belichick on saanut kasvatettua NFL:n parhaimman hyökkäyksen. New Englandin hyökkäys on kauden paras NFL:ssä tehden yli 34 pistettä per peli. Tätä määrää lohkaisee kyllä Rob Gronkowskin poissaolo, mutta paikkaaja Aaron Hernandez ei ole mikään tusinapelaaja hänkään.

Miten sitten kestää Baltimoren puolustus? Pääseekö Ray Lewis tanssimaan viimeisellä kaudellaan ihan Super Bowliin asti? Tätä ainakin henkilökohtaisesti toivon, sillä pakko myöntää, että en ikinä toivo voittoa Tom Bradylle. Enkä myöskään myönnä. Baltimoren puolustuksen pitää siis pelata tasollaan ja vähän sen yli. Ed Reed on ollut kauhean näkymätön peleissä? Hänen täytyy astua esiin. Tällä kertaa 1m 50cm running back Danny Woodhead ei voi juosta yli kuten Knowshown Moreno teki.

Baltimore Ravens voittaa 28-24.



Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu