<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Wild Card round lyhyesti

perjantai 4. tammikuuta 2013

Wild Card round lyhyesti

NFL:n Wild Card - kierros pelataan tänä viikonloppuna neljän ottelun kierroksella. Kaksi matsia pelataan nyt lauantaina ja toiset kaksi sunnuntaina.

Lauantai - Cincinnati Bengals @ Houston Texans 

Alkukauden vahviten ja loppukauden ailahdellen pelannut Texans kohtaa räjähtävän Cincinnati Bengalssin. Mikäli ottelu olisi pelattu Bengalssin kotikentällä olisin varma heidän voitostaan. Nyt sanoisin että ottelusta tulee todella tiukka. Texans pelaa maassa Arian Fosterin kautta (joukkueet ovat jo ajantasalla miten heidän juoksupelinsä pysähtyy) ja yrittää heittää syvälle juoksua hämäten. Nouseeko Andre Johnson ratkaisijaksi? Bengals pystyy laittamaan pinnoja taululle ja nopeasti (Bengals yrittää varmasti jotain mielenkiintoisia kuvijoita ottelun aikana).

Lauantai - Minnesota Vikings @ Green Bay Packers

Tämä ottelu on uusinta viimeisen kierroksen matsista, jossa Vikings juoksi Green Bayn yli Adrian Petersonin turvin. Sanoisin, että kaikki on kiinni Vikingsin puolustuksesta, sillä Peterson tulee tekemään pisteitä taululle ja pelinrakentaja Christian Ponderin tarvitsee vain välttää virheitä. Riittääkö Packerssin "kokeneella" kaartilla nälkää latautua matsiin niin, että voitti hoidetaan Lambeau fieldillä?


Sunnuntai - Indianapolis Colts - Baltimore Ravens

Baltimoren ikääntyvä (!), sekä eläköityvä puolustus saa kovan haasteen sunnuntaina pelatessaan Coltsia vastaan. Hurmoksessa pelaava Colts, Andrew Luckin johdolla on silti kovan paikan edessä, sillä Baltimore on ollut loppukierrosten yksi vahvimmista joukkueista. Joe Flacco on jotenkin löytynyt kätensä ja itsevarmuuden takaisin. Luckilta tätä ei puutu milloinkaan, mutta saa nähdä kestääkö herran kasetti näinkin kovassa paikassa! Voitolla Colts saattaisi kohdata vanhan kaverin Peyton Manningin.

Sunnuntai - Seattle Seahawks @ Washington Redskins

Kaksi joukkuetta kohtaavat rookie pelinrakentajien johdolla! Ketä olisi ennen kautta uskonut näiden joukkueiden olevan täällä? RG3 vs. päätä lyhyempi Russell Wilson. RG3 on kuitenkin puolitehoisena luultavasti vielä tässäkin matsissa polvensa takia. Mies osaa toki heittääkin, mutta sekin vaikenee kun kroppa ei tunnu hyvältä. Russell Wilson ja Seahawks ovat taas liigan kuuminta kamaa. Ennustaisin heidän menevän pitkälle jos halutaan yllättjiä miettiä! Ja muistakaa BEAST MODE aina pudotuspeleissä.


Tunnisteet: , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu