<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Super Bowl - Otteluennakko

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Super Bowl - Otteluennakko

Kaikki tietävät tämän vuoden Super Bowlin pääotsikot: Päävalmentajat ovat veljeksiä, Ray Lewis pelaa viimeistä otteluaan, Colin Kaepernick syrjäytti "uuden ajan" pelinrakentajana Alex Smithin ja Blindside-elokuvasta tuttu Michael Oher löytyy Ravenssin hyökkäyksen linjasta.


Ray Lewis on koko kauden toistanut, miten tässä ei ole kyse hänestä vaan joukkueesta. Kuitenkin Super Bowlissa Baltimoren puolustuksen ollessa kentälle, jokaisessa pelissä tullaan seuraamaan Lewisiä todella tarkasti. Onko hän myöhässä ja osuuko taklaukset? Tämä vie paineita pois joukkueen muilta pelaajilta ja uskon, että tätä kautta muut joukkueen miehet pystyvät myös loistamaan. Ehkä hauskinta on nähdä pystyykö Ravenssin puolustus vastaamaan 49erssin tehokkaaseen ja vaihtelevaan juoksupeliin. Mikäli 49ers pelaa option pelejä Kaepernickin kautta niin onko Baltimore valmis?

Tästä vähän hidastuksia ja hehkutusta Colin Kaepernickin pelistä:


Samalla biisillä aukeaa hehkutus myös Baltimore Ravenssin kotisivuilla --> www.baltimoreravens.com

Colin Kaepernick on ollut todella vahva kaikissa pelaamissaan otteluissa. Toiset joukkueet juoksevat nopeilla pelinrakentajillaan, San Francisco 49erssin ei tarvitse tätä tehdä. Se povaa loistavaa tulevaisuutta nuorelle (1987-syntynyt) pelinrakentajalle. Kaepernick pystyy jokaiseen heittoon täydellisellä spiraalilla ja nopeudella.  Mieshän on draftattu myös baseball liigaan vuonna 2009, ja tuolloin pallo lähti kädestä 148km/h. Juoksupeli siis on liigan vahvimpia Frank Goren johdolla eivätkä laiturit tai tight end kalpene tässä vertailussa. Randy Moss ilmoittikin jo, että hän on kaikkien aikojen paras WR, Michael Crabtree on kova sekä Tight End Vernon Davis syttyi taas hurjaan iskuun viime matsissa.

Tällä rintamalla Baltimore Ravens ei kuitenkaan kalpene. Tämä ei ole Joe Flaccon ensimmäinen rodeo ja mies pelaa omasta mielestäni yllättävän hyvin ja varmasti. Laitahyökkääjät Anquan Boldin ja Torrey Smith ovat äärimmäisen kovia kavereita. Boldinia ei saa maahan ja hän ottaa kaiken kiinni. Torrey Smith taas juoksee puolustuksen taakse silmänräpäyksessä. Tärkeään aikaan on Flacco alkanut myös löytämään varmuudella tight endinsä Dennis Pittan. Hyökkäyksen linja on takuuvarma ja sen takaa juoksee vaahtosammuttimen kokoinen Ray Rice (oikeasti 1.73m). Nähdäänkö Super Bowlissa "Like Bernie" -tuuletus? Mikseiköhän tuuletuksista lyödä vetoja kun kaikesta muustakin lyödään?




Molemmat joukkueet omistavat paljon vahvuuksia, mutta ketkä voivat saada aikaan suurimmat erot? Tietysti erikoisjoukkueet! Jacoby Jones palauttaa Ravenssilla potkut ja 49erssilla palauttaja mitä ilmeisemmin on kokenut ja aina vaarallinen Ted Ginn Jr. Ollaanhan sitä nähty jakson avaava onside-kick myös Super Bowlissa (sattuu vieläkin). Veli saattaisi suuttua moisesta tempauksesta! Jäisi varmaan kahvipöytään keskustelun aiheeksi muutamaksi vuodeksi.

Jos en ole väärässä niin vedonlyönnissä Ravenssin kerroin nousee viikon aikana paljon. Sen verran 49erssin joukkuetta on eri lähteissä hehkutettu. Itsellä on sympatiat vahvasti Ravenssin puolella sekä en vieläkään usko, että 49ers on valmis voittamaan. San Francisco 49ers ei tosin ole koskaan Super Bowlissa hävinnyt mutta tällä faktalla ei varmaan hirveästi painoarvoa ole. Kaikki statsit kuitenkin viittaavat 49erssin voittoon, media sitä ennustaa, Suomessakin siitä puhutaan ja itse siihen en usko.

Baltimore Ravens voittaa Super Bowl XLVII:n 31-24. 




Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu