<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: NFL Konferenssifinaalit

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

NFL Konferenssifinaalit

NFL kausi on nyt siinä vaiheessa että pelataan konferenssifinaalit ja voittajat etenevät 6.2 pelattavaan Superbowliin. Häviäjille ei jää näistä matseista mitään käteen.

Baltimore Ravens @ New England Patriots

Tämä on illan matseista vuorossa ensimmäisenä. Suomen aikaa peli alkaa 22.00. Ravens voitti Houstonin ja Patriots kaatoi Denverin matkalla tähän matsiin. Vaikka molemmat matsit olivatkin yhdestä poikki niin voidaan sanoa että nyt vasta molemmat joukkueet laitetaan kunnolla koetukseen.

Ravenssin pelaaminen on ollut varsin ailahtelevaa läpi kauden. Joskus toimii hyökkäys Ray Ricen johdolla kun taas joskus puolustus ottaa ohjat käsiinsä. Tänään on vähintään puolustuksen onnistuttava täydellä potentiaalillaan. Muuten Tom Brady puhkoo kentän joka hyökkäysvuorolla. Hän on vaan niin hyvä.

Terrell Suggsin ja Ray Lewisin on päästävä häiritsemään Bradyn työskentelyä joka kerta kun Patriotsin hyökkäys kentällä on. Tätä kautta Webb ja Reed saavat mahdollisuutensa varmasti.

Tulosveikkaus: Patriots voittaa 24-20

New York Giants @ San Francisco 49ers

Tämän konferenssin (NFC) puolelta tulee Superbowl voittaja. Se on mielestäni nyt jo selvää. Se joukkue kun kaivaa tästä matsista voiton kotiin on ehdoton ennakkosuosikki lähdettäessä finaaliin.

Giants päihitti Green bayn ja 49ers taas Saintsin. Kaksi "altavastaajaa" päihitti siis ehdottomat ennakkosuosikit. Mutta totuus on se että Giants ja 49ers olivat vain parempia joukkueita kyseisissä matseissa.

49ers on erinomainen joukkue. Erinomainen puolustus ja hyökkäys. Heitä vastaan on käytännössä mahdoton tehdä touchdownia. He eivät vain suostu siihen. Giantsin vahvuus lepää ehdottomasti Eli Manningin ja muun hyökkäyksen varassa. Cruz, Nicks ja Manningham ovat ensisijaisia kohteita heittopelille ja kysymys onkin löytyykö San Fransiscolta tarpeeksi miehiä heidän pitämiseensä. Kaikki kyseenalaistavat Eli Manningia koko ajan ja vertailevat häntä isoveljeen. "Karu" totuus on että pikkuveljen statsit pudotuspeleistä ovat veljeään paremmat.

Tulosveikkaus: Giants voittaa 28-21

Nauttikaa matseista ja tunnustakaa väriä!

Tunnisteet: , , , , ,

2 kommenttia:

23. tammikuuta 2012 klo 19.21 , Blogger kaizoku kirjoitti...

"Karu" totuus on että pikkuveljen statsit pudotuspeleistä ovat veljeään paremmat.

:D :D :D

 
23. tammikuuta 2012 klo 19.46 , Blogger Toni kirjoitti...

Näin jostain syystä kirjoitin :D Eli hoisi kuitenkin taas voiton --> http://jefublogi.blogspot.com/2012/01/empire-state-building-tunnustaa-varia.html

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu