<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Super Bowl 2012 osa 2

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Super Bowl 2012 osa 2

Ruoka on aina tärkeä osa jenkkifudis pelitapahtumaa ja varsinkin Super Bowlia. Täällä Suomessa syöminen matsin aikana on vieläkin tärkeämpää kun matsi tulee niin myöhään. Nälkä hiipii pikkuhiljaa joten hyvä olisi olla lähettyvillä jotain ruokaa tai naposteltavaa.

Perinteisesti jenkeissä syödään matsin aikana chiliä, nachoja, wingsejä ja pizzaa. Yksi omista suosikeista joihin olen jenkkiruoasta törmännyt on "chimichanga". Tämä herkku on perinteinen Meksikolainen tortilla mutta vain uppopaistettu öljyssä! Chili taas sopii todella mainiosti meidän suomalaisten makuun sillä tuo lämmittää varsin hyvin kylmässä säässä. Maissileipää chilin kanssa olisi kaikista paras ratkaisu.

Tuo maissileipä on todella raskas "leipä" ja hieman makeakin. Mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Täällä näyttäisi olevan vallan mainio resepti: http://allrecipes.com/recipe/buttery-corn-bread/detail.aspx. Pitääkin muistaa hakea oikea mitta, että saa tehtyä noiden jenkkireseptien mukaisesti.

Itse olen kuitenkin keittiössä aivan käsi.. MUTTA tässä vähän siitä miten oikeat nachot valmistuvat pelipäivällä:

200g jauhelihaa
1ps taco maustetta
1ps nachoja
1prk maissia
1ps cheddar raastetta
1prk salsaa


Paista jauhelija. Lisää maustesekoitus ja maissit. Anna hautua 10min.
Lado uuniin sopivalle astialle nachot. Päälle paistettu mikstuuri ja cheddar juustoa. 200C asteiseen uuniin n. 10min kunnes juusto hyvin sulanut.
Kruunaa valitsemallasi salsa kastikkeella.

Tämä nautitaan ehdottomasti Doctor Pepperin kanssa. Ehdoton suosikki limsa!! Kannattaa etsiä lähin Citymarket. Sieltä saa yleensä hyviä import tuotteita jenkkilästä joka tuo oman lisänsä ruokaan.

Miltä kuulostaa? :D





Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu