<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Thomas Davis ja eturistisiteet

maanantai 20. helmikuuta 2012

Thomas Davis ja eturistisiteet

Yksi vakavimmista ja yleisimmistä urheiluvammoista on eturistisiteen (ACL) katkeaminen. Eturistiside tukee polvea ja ilman sitä urheileminen kilpailutasolla on vaikeaa. Eturistisiteen poikkimeno tietää aina leikkausta ja noin 6-9 kuukauden toipumisaikaa.

Eturistisiteen katkeaminen jenkkifudiksessa on todella yleistä. Hyvänä esimerkkinä toimii vaikkapa vastikaan pelattu Super Bowl, jossa New York Giantsin molemmat Tight Endit, Ballard ja Beckum kokivat tämän vamman.

Näiden seikkojen ja oman kokemuksen perusteella ei voi kuin ihmetellä mitä miettii Caroline Panthersin Thomas Davis. Miehellä on eturistiside mennyt poikki nyt kolme kertaa. Viimeisin leikkaus oli edessä viime kauden toisen matsin jälkeen. Tästä huolimatta hän tekee duunia paluun eteen. Se on varma, että polvessa ei ole nytkään mitää enää jäljellä. Tällä tarkoitan lähinnä kierukoita, jotka toimivat polven "iskunvaimentimina" ja estävät reisi- ja pohjeluun hankaamista toisiinsa.


"Don't write me off until you see what I can do. That's my mentality and that's how I'm taking it. I'm not listening to anybody, what they're saying on the outside. I'm coming in each and every day, putting the work in, getting the job done that I need to get done and I'm moving forward."

Miehellä on kyllä kovat puheet, että katsotaan nyt. Ehkä parempi ettei nyt ole kyyninen vaan toivottaa miehelle onnea. Onhan hänellä myös kovat panokset sillä mikäli Panthers tiputtaa hänet jengistä ennen maaliskuun loppua niin ei 8 miljoonan dollarin bonus ole hänen.

Read more here: http://www.charlotteobserver.com/2012/02/18/3026509/panthers-linebackers-fighting.html#storylink=rss#storylink=cpy#storylink=cpy

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu