<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Korkeakoulujenkkifutis

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Korkeakoulujenkkifutis

Suomessa on pelattu jo kaksi vuotta korkeakoulujenkkifutista. Ajatus tähän lähti Turusta kolme vuotta sitten kun TUAS Tornadoes (Turun Ammattikorkeakoulu) pelasi näytösottelun Åbo Akademia (ruotsinkielinen yliopisto Turussa) vastaan. "Campus Touchdown Bowl" onnistui tapahtumana aivan loistavasti. Opiskelijat  järjestivät koko ottelutapahtuman tiloista sponsoreihin. Tuosta ja muista sarjan matseista löytyy paljon materiaalia youtubesta.

Kyseessähän ei ole NCAA tyylinen, ulkona pelattava jenkkifutis vaan pelataan lähtökohtaisesti 8 vs. 8 sisätiloissa. Tämä johtaa kahteen asiaan: paljon pisteitä ja viihdyttävää peliä. SAJL:n sivuilta löytyy tarkemmat tiedot säännöistä --> http://www.sajl.fi/sarjat/korkeakoulujenkkifutis/.


Kausi on tältäkin vuodelta saatu käyntiin ja mikä sopisikaan paremmaksi kauden avausotteluksi kuin TUAS Tornadoes vastaan Åbo Akademi. Tämä ottelu on siis paikallistaisto!

Taas nähtiin loistavaa peliä ja taso oli kasvanut selkeästi viime vuoden tasoon verrattuna. Pelin vei Tornadoes 32-18. Todella asiallinen otteluraportti löytyy Turun Trojanssin sivuilta.

Itse kävin ottelussa kannustamassa omia voittoon ja suosittelen kaikille otteluun menoa. Näistä matseista ei tapahtumia puutu!







Tunnisteet: , , ,

2 kommenttia:

13. helmikuuta 2012 klo 9.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Åbo Akademi on kylläkin yliopisto, eikä ammattikorkeakoulu.

 
13. helmikuuta 2012 klo 9.24 , Blogger Toni kirjoitti...

Kiitos korjauksestasi!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu