<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Super Bowl 2012 osa 3

perjantai 3. helmikuuta 2012

Super Bowl 2012 osa 3

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa pelattava Super Bowl on järjestyksessään 46:s NFL:n  loppuottelu. Tänä vuonna peli on Indianapolisissa ja Madonna esiintyy puoliajalla. Madonna on tietysti aikamme ikoni mutta viihdearvoa ehdottomasti on luvassa enemmän itse pelissä.

Koko viikon olen asiasta puhuttaessa sanonut, että Giants tulee matsin viemään. Punainen Giants pipo päässä on helppo huudella miten Patriots kaatuu 10 pisteellä. Kuitenkin on jäänyt semmoinen kuva muutenkin matsista ja eri ennakoista, että  enemmän kiinnostava joukkue on kunkin ennustajan mietteissä aina voittajasuosikki. Pari asiaa kuitenkin mielestäni nostaa Giantsin noinkin suurella erolla voittajaksi.

Patriots on pelannut epätyypillisen ailahtelevasti tällä kaudella. Ainakin verrattuna aikakauteen kun Tom Brady on ollut ohjaksissa. Bradykin myönsi, että kävi hirveä munkki välierissä kun joukkue voitti Baltimoren ohi menneen potkumaalin turvin.

Giants on myös pelannut ailahtelevan kauden, mutta enemmän vaakakupissa, lähdettäessä kauden tärkeimpään otteluun, painaa se kumpi on suorittanut viime matseissa parhaimmin. Giants otti maagisen lähdön kauteen ja sukelsi hyvän alun jälkeen todella pohjamutiin, josta kuitenkin kipusi pudotuspeleihin. Ilman kotietua joukkue kaatoi mm. aivan ehdottoman voittajasuosikin Green Bay Packerssin. Joukkue vaan saa kaivettua jostain isoja pelejä hyökkäykseen ja ryhtiä puolustukseen kun tarve on suurin.

MIKSI katsoa ottelu?

2007 joukkueet kohtasivat samassa vaiheessa, kauden tärkeimmässä kamppailussa. Uskomattomien vaiheiden jälkeen Giants voitti ennakkosuosikin ja puhtaan kauden pelanneen Patriotsin.


Reilu minuutti pelikellossa viimeisessä neljänneksessä ja Eli Manning löysi David Tyreen. Tämä naarasi pallon himaan ja vieläkin tulee kylmät väreet!!

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu