<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Super Bowl 2012 recap

maanantai 6. helmikuuta 2012

Super Bowl 2012 recap

Ei pettänyt Super Bowl tänäkään vuonna. Tilanteita riittä aina viime sekunneille asti! Taas yksi vaiherikas Super Bowl meidän aikakaudellamme :) Eli Manning johdatti jälleen New York Giantsin voittoon Tom Bradyn Patriotsista kauden tärkeimmässä matsissa. Tällä kertaa taululle kirjattiin lukemat 21-17.

Ensimmäinen neljännes päättyi lukemiin 9-0 Giantsille. Tom Bradyn ensimmäinen kosketus palloon johti Safetyyn joka toi kaksi pistettä ja pallon Giantsille. Eipä olisi huonommin voinut Patsin peli alkaa ja varsinkaan Bradyn. Vaikka kiire tulikin niin olisi pallo  pitänyt saada lähelle omaa miestä ja välttää pisteiden ja pallon menetys. Touchdown syntyi Victor Cruzin toimesta ja salsa tanssi oli taas paikallaan.

Patriots kuitenkin sisuuntui toisella neljännekselle. Näin potkumaalin ja todella pitkän Touchdown draivin jälkeen tauolle lähdettiin kuuntelemaan Madonnaa Patriotsin johdossa 9-10

Madonna oli vähintäänkin ok vaikka playbackilla taidettiin vahvasti mennä. Ajassa 4:10 nähtiin varmaan esityksen kovin suoritus?

Patriots sai kovan lähdön toiseen puoliaikaan ja Chad Ochocinco otti tuossa hyökkäyksessä pitkän kopin. Jotkut povasivatkin miehestä tähän peliin yllättäjää tämän palattua tauolta. Tuon hyökkäyksen päätteeksi Patriots juhli kuitenkin Aaron Hernandezin tekemää maalia ja lukemat olivat nyt jo 9-17. Seuraavaksi oli Giantsin vuoro laittaa pisteitä taululle kahdella potkumaalilla.

Tämän jälkeen nähtiin jotain, mikä muistutti hyvin paljon siitä mitä nähtiin kun joukkueet kohtasivat viimeksi Super Bowlissa. Tom Brady karkaa käsittämättömästi puolustuksen estelyistä huolimatta ja linkoaa pallon ilmoihin, kohti Gronkowskia. Aivan käsittämätön virhe Bradyltä sillä tuo heitto jäi todella vajaaksi ja pallo Giantsin käsiin. Eli Manningin "Great Escape" tuli mieleen mutta tuolloin oltiin tappiolla. Nyt Bradyllä ei ollut mitään pakkoa tehdä tuota heittoa ja sitä myötä virhettä.

Sitten alkoi Eli Manningin myllytys viimeisessä neljänneksessä. Palloa tuotiin todella tehokkaasti kentän läpi kohti Patriotsin päätyä. Ensimmäinen hyökkäys ei tuottanut tulosta mutta puolustus pystyi pysäyttämään Bradyn. Oltiin tilanteessa, jossa kellossa oli hieman alle neljä minuuttia ja Giantsilla vain yksi aikalisä. Ensimmäinen peli ja BOOM! Aivan uskomaton heitto Mario Manninghamille, joka tekee pelin näyttävimmän suorituksen ottamalla pallon kiinni sivurajalla.

Giants eteni aina potkumaali etäisyydellä ja kun eroa oli vain kaksi pistettä oli suunnitelmissa varmasti vain kuluttaa kello täyteen ja potkaistu voittomaali. Bill Belichik teki kuitenkin ainoan oikean ratkaisun patti tilanteessa ja käski puolustuksen luovuttaa touchdown, jotta Brady saisi mahdollisuuden nousta pelin herraksi kelloon jääneen minuutin aikana. Tom Bradyn muu hyökkäyskalusto kuitenkin petti hänet lähes täysin ja tuntui, että ketään ei saanut yhtäkkiä mitään kiinni.

Näin matsi lyhyesti meni. Eli Manningilla nyt kaksi sormusta ja veljellä vain yksi! Jos jokin on varmaa niin näiden miesten välinen mittelö NFL:n finaaleissa olisi vielä kerran uskomatonta nähdä.

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu