<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: Kovat sanktiot New Orleans Saintsille

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kovat sanktiot New Orleans Saintsille

New Orleans Saints on jo pitempään ollut liiton syynissä. Joukkue oli tutkinnanalaisena koska piti yllä palkitsemisjärjestelmää, jossa pelaajat saivat rahaa mikäli pystyivät loukkaamaan vastustajan pelaajan. Asia on nyt tutkittu ja joukkueelle tulee todella kovat sanktiot!

Joukkue menettää tämän ja ensi vuoden toisen kierroksen varauksen draftissa. Joukkueen päävalmentaja Sean Payton saa kauden mittaisen toimitsijakiellon. Samoin kakkosvalmentaja, mutta vain osaksi kautta. Puolustuksen koordinaattori Gregg Williams on toimitsijakiellossa toistaiseksi. Hänen osaltaan tutkintaa varmasti viedään vielä eteenpäin. Näiden ja parin muun toimitsijakiellon lisäksi joukkuetta sakotetaan puolen miljoonan edestä.

Yhdysvaltojen laki yleensäkin perustuu ennakkotapauksiin. Tässä kohtaa amerikkalaisen jalkapallon liitto NFL teki tästä todella kovan tapauksen. Aivan varmaa on, että liigassa on monella joukkueella aivan samanlainen palkitsemisjärjestelmä. Mutta Saints jäi kiinni ja heidän päät ovat pölkyllä. Näin asia ehkäpä saadaan loppumaan yhden syntipukin kustannuksella! #scapegoat

Lisää luettavaa asiata: NFL.com | ESPN.com

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu