<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: NFL Combine - esittelyssä tulevaisuuden nimiä

tiistai 28. helmikuuta 2012

NFL Combine - esittelyssä tulevaisuuden nimiä

Viime viikonloppuna järjestettiin NFL draftiin valmisteleva "areena", jossa varaukseen osallistuvat urheilijat pääset näyttämään taitonsa. Paikalla on NFL joukkueiden koutseja ja scoutteja kellottamassa ja haastattelemassa potentiaalisia pelaajia. Combine pyrkii tuomaan urheilijoiden kaikki tärkeät puolet kunkin pelipaikan kohdalla esiin. Joka pelipaikalla näytettävät taidot vaihtelevat hieman.

Yksi suosituimmista, muttei kuitenkaan pelin kannalta mitenkään tärkeimmistä, combine suorituksista on 40 jaardin juoksu. CJ2K (Chris Johnson) ja Rondel Melendez ovat kaikkien aikoje nopeimpia tässä ajalla 4.24, mutta huomioitavaa on, että parhaiden aikojen joukossa on vain kaksi jotka on itse draftissa varattu ensimmäisten 10 joukossa. Nopeus ei siis ole kaikki kaikessa! Tietenkään ei voida vähätellä esimerkiksi Chris Johnsonin suorituksia liigassa, mutta hän suoriutui loistavasti myös muilla mittareilla.

Tämän vuoden combinessa nopeimmin laitahyökkääjistä juoksi Miamin yliopiston pikakiituri Travis Benjamin ajalla 4.32. Mies on kuitenkin auttamattoman pienikokoinen ja tämän takia hänelle luultavasti aukeaa paikka vain palautus tehtävissä parhaimmillaan. Toinen Miamista tullut ja combineen osallistunut nopea mies oli running back Lamar Miller (4.40). Ainakin miehen yliopiston parhaat hetket ovat huikeaa katseltavaa!







Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu